Tulkoon kesä rietas ja kivuton


Tänään oli pitkästä aikaa taas käynti psykiatrin luona. Vähän taas jänskätti mennä sinne, kun ei ikinä oikein tiedä millanen käynti milloinkin on luvassa. Paitsi tietenkin BDI-kyselyn osalta, koska se pitää täyttää JOKA kerta. Ne jotka väittää, ettei kotona makaaminen ja sairaslomailu masennuksen takia auta mitään saattaa nyt vähän pettyä, sillä mun pisteet on saikun aikana laskeneet huimasta 56 pisteestä 40 pisteeseen! 40 pistettäkin on toki paljon, mutta selvästi jotain edistystä on tapahtunut ja kyllähän sen huomaa. Entisten 12 tunnin yöunien sijaan nukun 8-9 tuntia, jaksan tehdä juttuja, nähdä kavereita, kiinnostua oikeasti muidenkin asiosta ja ehkä oleellisinta: HYMYILLÄ ja ehkä vähän nauraakin välillä.

Cymbaltalla jatketaan 40mg:n päiväannoksella. Univaikeuksiin en viittinyt pyytää mitään, koska sairaslomalla ei ole niin justiinsa, jos joutuu ne päikkärit ottamaan yöunien jäätyä katkonaiseksi. Toki olis varmasti parempi nukkua se pitempi pätkä kerralla, mutten halua napsia yhtään ylimääräsiä nappeja, jos ei ole ihan pakko.

Todettiin, että koska oon jo pelkästään pelkkien terapiapäivienkin jälkeen ihan naatti, en todellakaan ole valmis vielä mihinkään normi työelämään. Sairaslomaa jatkettiin elokuun loppuun, joten saan nyt "kesälomailla" ihan rauhassa. Toivon hartaasti, että syksyllä jaksan taas tehdä töitä ja mieluiten niin, etten ole joulun jälkeen taas samassa pisteessä, kuin olin tämän vuoden alussa.

Huomenna terapiaa ja keskiviikkona haupan kanssa mökkeilemään. Tullaan vasta sunnuntaina takasin, joten voipi olla blogin puolella taas vähän hiljasempaa.

Aivan ihanaa kevätpäivää teille kaikille! ♥

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit