Asuntopostaus: Keittiö

Kyllä, luitte oikein. Tämä postaus käsittelee keittiötä. Ylin kuva havainnollistaa vain sitä pikkiriikkistä tilaa, jossa jouduin parvekkeella asustaneen, kovia kokeneen mattoparan pesemään, ennen kuin kehtasin edes ajatella sen sijoittamista keittiöön. Kaikkea tyhmää sitä ihminen keksiikin tehdä.

Tämä keittiössä oleva taulu taas edustaa huonoa keskittymiskykyäni yhteen asiaan. Ajatusketju tais mennä jotenkin tähän tapaan: "vois vihdoin irrottaa ton viimevuoden kalenterin..." -> "No nyt siinä on ruma naula turhanpanttina!" -> "Pakko tehdä siihen joku taulu" ja tottakai se oli pakko tehdä siihen HETI siltä istumalta, eikä esimerkiksi vasta siivousoperaation jälkeen.


Eipä tää meidän keittiö ihan hirmusti ole tässä parin vuoden aikana miksikään muuttunu. Mitä nyt jotain ihan pientä.


Huomatkaa kahvinkeittimen erikoinen sijainti. Ainoastaan mies voi ostaa kahvinkeittimen miettimättä ensin minne se mahtuu! Ei nimittäin mahdu kaappien alle, siksi tuosta oli ihan pakko poistaa tuo ovi. Kahvinkeitin oli nimittäin tätä ennen ensin ruokapöydällä, jossa se vei paitsi hirveästi tilaa, myös sotki jatkuvasti pöytätabletit. Ja kun sanon jatkuvasti, tarkoitan joka kertaa, kun mies otti kahvia. Sittemmin rakkine jökötti koiran ruokalootan päällä, mutta hullukaan rupea kyykkimään lattialla joka kerta, kun haluaa kahvia. Niinpä näppäränä tyttönä järkkäsin sille (ja vähän kaikelle muullekin) uuden paikan tiskipöydältä sillä aikaa, kun ukko oli reissussa.

Ihan vain vertailun vuoksi, kuvia aikaisimmista sisustuksista löytyy muuten täältä ja täältä.

Kommentit

 1. Kiva postaus muuten, mutta tuo toinen linnki asuntokuviin ohjaa bloggerin etusivulle:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan kettu! Ja niin kun mä vielä tarkistin, että toimii. Koitan korjata! :D

   Poista
 2. Nättiähän sulla on, se mattojen pesu kylppärissä on kauheeta hommaa, se on kumma, että nykyisin ei ole taloyhtiöissä pesutupia ja pesuloissa maksaa melkein uuden maton verran, varsinkin koiraperheessä saa olla jatkuvasti pesemässä. Upeita kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Se on kyllä ihan kauheeta varsinkin, kun on vaan tollanen pikkukoppi, eikä erillistä kylppäriä. Onneks meillä harvemmin tarvii kuitenkaan koko mattoa jynssätä.

   Poista
 3. Heippa!
  Tää nyt ei liity tähän postaukseen, mutta... Mulla löydettiin nyt munasarjakysta, ja tulit heti mieleeni. Minulle kyllä gyne sanoi että kysta näyttää hyvälaatuiselta, enkä sitten siinä osannut sanoa että onhan mulla ollut kipujakin (vain vähän, luulin ensin että ne on vain ruuansulatusvaivoja). Olet täällä kyllä jo puhunut tästä, mutta miten sulla oireili sun syöpä? Löydettiinkö sullakin aluksi kysta? Ilmeisesti tämä mun kaiffari voi olla "syntynyt" ehkäisykapselista, joka on siis sekoittanut munarakkulat kasvamaan isoiksi. Sullahan oli kans e-pillerit? Jännä, miten hormoniehkäisyt liittyvät asiaan...

  -E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!
   Mullahan se ei aluksi oireillut yhtään mitenkään, kasvoi vaan kasvamistaan, kunnes sitten alkoi painaa mm. virtsarakkoa. Väsymys taisi olla pahin oire, mutta se saattoi johtua ihan pelkästä masennuksestakin, kuka tietää... Kovasti väittivät minunkin kasvaintani hyvälaatuiseksi, kunnes sitten leikkauksen yhteydessä otettiin koepala ja totuus paljastui. (Eikä siis oo mitenkään tarkotus pelotella. Eiköhän ne gynet yleensä kuitenkin osaa hommansa ja sun kysta on todennäkösesti ihan vaan pelkkä kysta. Kystat osaa kuulemani mukaan usein olla tosi kipeitä.) Itsekin olen miettinyt tota yhteyttä hormoniehkäisyyn. Jotenkin ironista, että ehdin aloittaa pillerit vasta pari vuotta aiemmin, kun löydös tehtiin, vaikka e-pillereiden nimenomaan pitäisi ehkäistä kystien ja kasvainten muodostumista munasarjoihin.

   Kystat käsittääkseni katoavat usein itsestään, joten jos se sulla siellä vielä myöhemmin kummittelee, tai alkaa kasvaa, voi mielenrauhansa takia pyytää ottamaan koepalan, tai leikkaamaan pois jos kipu alkaa jatkuvasti vaivaamaan.

   Poista
  2. Gyne sanoi mulle että se hormonikapseli on saanut aiheuttaa sen kystan! Hänen mielestään (ja varmaan on sivuvaikutuksissa myös, en tiedä) hormonikapseli/implantaatti voi siis aiheuttaa kystia. Jotenkin järjetöntä, mitä se lääkäri sanoi sinulle että nimenomaan estää syöpiä... Noh, ehkä veritulppariski on vieläkin korkeampi. En kyllä suosittelisi hormoniehkäisyä kenellekään, ellei sille ole jotain todella painavaa tarvetta (esim. kivuliaat kuukautiset).
   Minun gyne sanoi että ei tarvetta huoleen, se oli aika pieni jopa (3X2cm) joten nyt kun kapseli on poistettu se todennäköisesti häipyy pois. Pitää sitten syksyllä kuulostella ja käydä vaikka ultrassa jos vaivaa mieltä vielä silloin. On vaan niin paljon vaikutusta lääkärin/gynen ammattitaidolla. Onneksi minua hoitanut oli todella pätevä ja mukava!
   Kaikkea hyvää sinulle :)

   E (eli Emmi, en ensin tajunnu logata ulos... upsidaisii)

   Poista
  3. Ihan järjetöntä tosiaan, eikä ole ihan ensimmäinen kerta, kun lääkärit on täysin erimieltä jostain ja varsinkin tuo hormoniehkäsy tuntuu olevan sellanen vähän kyseenalanen homma. Googletin ja porukka on näköjään saanut kystan hoitoon lääkkeeksi e-pilsuja. Olen hämmentynyt.

   Kiitos ja kaikkea hyvää myös sinulle :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit