L'oreal Paris Péférence glam lights

"Nyt mä kasvatan omaa tukkaa, että se ois ees joskus hyväkuntonen", uhosi Tintti vielä puolivuotta sitten. Niin varmaan joo. Tuskin uskoin siihen itsekään ja tässä se taas nähdään. Meikäläinen on niin helposti vietävissä. Yks fb-mainos ilmasesta väripurkista ja meikä on heti messissä. Joo! HEP! MULLE!

Ihan normaalia. Yhtä, normaalia kun istua vaalennusaineet päässä ja haaveilla telkkarissa mainostettavista karamellin sävyisistä hiusväreistä. Ehkä testaan niitä sitten syssymmällä. Tähän tukkaan kun on ihan turha laittaa kesäksi mitään väriä, kun talvellakin ne huuhtoutuu viemäriin muutamassa kuukaudessa.

Mutta siis joo. Selasin siis vappuna fb:tä ja hamusin sieltä itselleni L'oreal Parisin, Préférence Glam lights väripaketin N°1. Sen piti sopia keskivaaleista luonnonvaaleille, mutta ilmeisesti olisi sittenkin pitänyt valita tummemmlle kutreille soveltuva sävy.

Tuote lupaa levittäytyä helposti hienon harjan avulla. Mikäli omaat terveen ja lyhyen tukan se varmaan onnistuukin. Mikäli hiuksesi sen sijaan ovat jo valmiiksi kärsineet, pitkät ja helposti takkuuntuvat varaudu hankaluuksiin. (Toki on hyvin erittäin todennäköistä, etten vaan osaa, koska kaikki muut tuntuu hehkuttavan tätä tuotetta maasta taivaisiin.)

Rasvatukka ennen värjäystä


Ensimmäinen vastoinkäyminen sattui heti harjan koskettaessa päätä. PLÄTSISTÄ ja raidan sijaan mulla oli päässä pikemminkin läntti, vaikka yritin ainetta ihan kevyesti tyveen levittää. Siinä missä tyveen värin saaminen oli helppoa, pituudet pistivät hanttiin. Ensin aine ei tahtonut levittyä latvoihin asti ja toisekseen latvat olivat yhdessä hujauksessa takussa ja niin sotkeentuneita toisiinsa, että välillä oli ihan pakko ottaa hanskat pois ja yrittää asetella raidoitetut osiot ojennukseen ennen kuin ne vaalentaisivat puolet koko päästä. Toinen puoli päästä onnistui pienen harjoittelun jälkeen huomattavasti paremmin. 

Suosittelen tuotetta, tai ylipäätään raitoja ensi kertaa itsekseen testaileville kaveriksi kahta peiliä, jotta näkee sen takaraivonkin tilanteen. Vielä parempi, jos saat kaverin hoitamaan koko homman puolestasi.

Vaikutusaika on 25-45 minuuttia halutusta tuloksesta riippuen. Koska jouduin lisäämään ainetta erikseen latvoihin, ehti aine muhia tyvessä huomattamasti kauemmin ja vaalentua siksi enemmän, kuin olisi ollut tarve. Alle 25 minuuttia olis todennäkösesti riittänyt oikein hyvin ja olisin säästynyt siltä perinteiseltä kohtalolta: ensin on hirveä hinku vaalentaa kutrit ja sitten itketään suihkussa, kun tukka on pelkkää purkkaa. No, ainakaan se ei tippunut päästä. Tässä se taas nähdään. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.

Raidoituksen jälkeenTuomio: Vaalennus/purkkaisuus suhde on ihan sitä itseään. Saman vaalennustuloksen saisin vaalennussuihkeella ilman, että tukka kärtsäisi. Arvasitte varmaan jo, etten testaisi uudelleen.

Jos joku osaa suositella jotain hyvää ja super hoitavaa tehohoitoa tämmösen tukantappajan hiuksiin, niin kertokaa kiltit pliis heti nyt! 

Kommentit

 1. Ainakii miun hapsottavalle hamppukasalle toimii elvytyshoitona garnier fructisin oranssissa pikkupurkissa oleva hiuksiin jätettävä öljyhoito. Se maksaa ehkä 6e ja purkki kestää kuukausia. Laitan sitä välillä kuivaan tukkaan latvoille, ja välillä märkään tukkaan koko päähän, ehkä kerran viikkoon. Ja ainakin sopii itselle kovin hyvin, semmoset kärtsänneet latvat koheni kummasti eikä se tee tukasta yhtään semmosta limaista ja latteeta joten sopii senkin puolesta kun välillä nää kampaukset on hieman korkeelentoisia :D

  VastaaPoista
 2. Jätin sinulle haasteen ja löydät sen blogistani: http://jessyina.blogspot.nl/2014/05/11-haaste.html
  :)

  VastaaPoista
 3. Bonacuren Repair Rescue-hiuksiin jätettävä hoitosuihke on ollu viimeaikoina mun ystävä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisätään hankintalistalle! (Saaks sun kautta jostain halvemmalla? :p)

   Poista
 4. Leikkaa hiukset lyhyeksi ja anna kasvaa omaan väriin, se on aina kauneinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyhyet hiukset ovat pelottava ajatus. :D Omaa väriä yritän aina välillä kasvatella, mutta sitten tuun kateelliseksi, kun kaikilla muilla on niin ihanan värisiä hiuksia, että itsekin repsahdan...

   Poista
 5. Mun olkitukka elävoityy sillä Claudia Schifferin mainostamalla hoitoaineella. Aika tyyristä mutta toimii :) mulla meni hiukset iha koppuraka liukuvärist :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Mielellään sitä maksaa vähän enemmän oikeasti toimivasta tuotteesta. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit