This is just an ordinary day

Rutiinit ja päivärytmi ovat tärkeitä asioita, jotka auttavat meitä selviämään arjen haasteista. Tänään pääsette viettämään mun kanssa niin perusarkea, kuin meikäläisellä vain voi olla.

Aamu

Aamuisin heräilen siinä 8-11 välillä riippuen siitä, monelta olen edellisenä iltana mennyt nukkumaan ja kuinka monta kertaa olen yöllä herännyt. Minimi taitaa kahden kuukauden sisään olla kolme kertaa yössä, mutta yleensä herään useamminkin.

Mikäli koira ei ole ehtinyt herättää meikäläistä, on mun tehtävä herättää se. Välillä se ei tosin suostu nousemaan/ kömpimään sängyn alta ennen kuin aamupala on valmis.


Sängystä raahaudun olohuoneeseen koneelle ja tsekkaan ekana  Facebookin, sähköpostin ja blogin. Siinä samalla leikin koiran kanssa noutoleikkejä piittaamatta siitä, että noudettu lelu on joka kerralla eri.
About tunnin-kahen jälkeen heräämisestä käyn pesemässä hampaat, pesemässä ja rasvaamassa nassun ja harjaamassa hiukset jos suinkin jaksan. Aina en jaksa.


Aamupesun jälkeen läsähdän takasin sohvalle, nappaan aamupalaksi kasan vitamiineja ja aamulääkkeet ja huuhdon ne alas appelsiinimehulla. Yritän olla tukehtumatta magnesiumiin ja välittämättä vitamiineja hamuavasta koirasta."Aamupalan" jälkeen laitan Jasun ruoan likoamaan ja lähden sen kanssa lenkille. Yleensä bongailen oravia ja lintuja sillä aika,a kun koira laiduntaa sulassa sovussa Rauli rusakon kanssa ruohoa. Lenkin jälkeen leikitään vielä vähän noutoleikkejä välittämättä siitä, että koiran tuoma lelu on joka kerralla eri. Ylimäärästen energioiden kulutuksen jälkeen se saa sapuskaa ja meikäläinen läsähtää takasin koneelle, koska kone = elämä.Päivä

Päivällä, eli 12:sta etiäpäin kattelen yleensä Netflixistä jotain turhanpäiväistä ja yritän olla välittämättä lisää ruokaa kerjäävästä koirasta.Valitan vapaavalintaiselle kaverille tylsyyttä ja sitä, etten kuitenkaan jaksa tehdä mitään, vaikka jotain tekemistä keksisinkin.

Viisi leffaa keskeytettyäni ensimmäisen viiden minuutin sisällä luovutan ja menen koiran kanssa takaisin nukkumaanPäikkäreiden jälkeen leikitään koiran kanssa noutoleikkejä piittaamatta siitä, että noudettu lelu on joka kerralla eri. Sitten leikin ja peuhaan koiran kanssa kunnes koira kyllästyy minuun ja painelee leikkimään mieluumin itekseen, tai järsimään luuta.Niinä päivinä, eli melkein joka päivä kun miekkonen on töissä pelaan Singstarsia, kunnes koira alkaa itkeä järkytyksestä (eli puolen biisin verran).Vahdan laulamisen tanssipeliin, jotta voin uskotella itselleni harrastaneeni liikuntaa ja yritän olla välittämättä jaloissani tanssivasta koirasta.


Kunnon petetteyä palaan koneelle ja tarkistan facebookin, blogin ja sähköpostin. (Ai mikä riippuvuus?)
Koska missään ei tapahdu mitään, eikä chatissa ole ketään kattelen Netflixixstä jotain sarjaa, kunnes koikkuli ilmottaa haluavansa ulos.

Päivälenkki, koirapuistoilu, tai koiraranta säästä ja jaksamisesta riippuen.


Ilta
Lenkin jälkeen leikitään koiran kanssa taas noutoleikkejä piittaamatta siitä, että noudettu lelu on joka kerralla eri. Stten tsekkaan taas kerran facebookin, blogin ja sähköpostin ja jatkan Netflixistä sen sarjan katsomista, johon ehdin jo koukkuuntua.Aikataulutan ruoan valmistuksen niin, että voin syödä samalla kun katon salkkareita. Sillä aikaa kun ruoka valmistuu, jatkan sarjan töllöttelyä ja yritän olla unohtamatta ruokaa uuniin välillä paremmalla ja välillä huonommalla menestyksellä.

Salkkarit + ruoka ja sen jälkeen Uusi päivä + koiran kanssa leikkimistä. 
Uuden päivän jälkeen kattelen vielä telkkua, tai istun koneella päivästä riippuen. Kymmenen aikoihin suoritan iltapesun ja ulkoilutan ja ruokin koiran. Mikäli väsyttää painelen iltalenkin jälkeen samantien pehkuihin, tai sitten jään odottelemaan, että ukko tulee töistä.

Yleensä yritän nukkumista viimeistään kaheltatoista, mutta Jaskis saattaa olla toista mieltä ja roudata sänkyyn leluja ja kieriskellä mun päällä. Yleensä se kuitenkin kuorsaa ennen mua. Ekan kerran se herättää kun isäntä tulee kotiin ja sitten heräilenkin tasaseen tahtiin pitkin yötä, kunnes seuraava päivä alkaa ihan samalla tavalla, kuin edellinenkin.

Kommentit

 1. Hei, hei heinät, miksi otat vitamiinit purkista? tuohonkin ruokaan olisit sopinut uunijuurekset ja lisäksi raikasta salaattia.

  VastaaPoista
 2. Ei oo sit tullu mieleen vaikka hakea töitä ja olla kuormittamatta yhteiskuntaa sen sijaan että makaat kotona ja valitat että on tylsää? On siinäkin varsinainen Suomen tulevaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sit tullu mieleen ettei sairaslomalla yleensä mennä töihin..?

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit