Veetin tuotteita testissä

Bongasin taannoin Cosmosta mainoksen, jossa haettiin osallistujia MyCosmon ja Veetin yhteistyökampanjaan. Meikäläinen oli taas ihan innoissaan ilmaisista tuotteista ja unohdin täysin sellaisen pikkuseikan, kuin, että niitä tuotteita pitäisi sitten testatakin ja että mulla on niin herkkä iho ja olematon kipukynnys, että luvassa olisi varmasti tuskaa, hikeä ja kyyneleitä. Mitäpä sitä ei kuitenkin tekisi sileiden säärien eteen? Kauneuden eteen on joskus kärsittävä, sehän on fakta.HUOM! Koska kampanjassa on mukana MyCosmo, löytyvät omat käyttökokemukseni luonnollisesti MyCosmon sivuilta. Älkää siis peljästykö, kun linkit ohjaavat teidät sinne!

Alkusanat 

Testissä:
Veet Easy Wax Electrical Roll-On Kit
Veet Easy Wax Electrical Roll-On Kit
Veet Easy Wax Electrical Roll-On Kit
Veet Easy Wax Electrical Roll-On Kit
Testissä: Veet Easy Wax Electrical Roll-On Kit
Testissä: Veet Easy Wax Electrical Roll-On Kit
Testissä: Veet Easy Wax Electrical Roll-On Kit

Kommentit

 1. Mua jotenkin hermostuttaa Veetin tuotteet sen jälkeen, kun näin niiden mainoksen, jossa joku nainen heräsi miehen vierestä ja vetäisi sen miehen paidan päälleen. Mainos sitten kertoi että jotkut miesten asiat sopivat hyvin naisille - viitaten siihen paitaan - ja toiset taas eivät. Ja niillä sopimattomilla miesten jutuilla se tarkoitti naisten karvoja. Vihastuttaa edelleen. Miksei naisilla saisi olla karvoja ja miten niin ne karvat muka ovat miehekkäitä?! Heitin tuon jälkeen omat Veetin tuotteeni roskiin ja en ajatellut enää ostaa uusia. Ei sillä, että siitä mitään hyötyä olisi, kun niitä kuitenkin myydään ja mainostetaan niin paljon. Enkä nyt mitenkään kritisoi sinua. Mutta voi että oli hermostuttava mainos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tollanen mainos menny ihan kokonaan ohi, mutta nyt rupes kyllä itteäkin suututtamaan! Ihme aivopesua taas, kun yritetään saada ihmiset häpeämään itseään ja karvoitustaan.

   Poista
  2. Jep. Poistelen toki itsekin karvojani silloin kun tuntuu siltä ja tällaiset testi jutut kiinnostavat mua aina blogeissa. Mutta tuosta Veetin mainoksesta tuli vain sellainen olo, että moni nuorempi voi pahoittaa siinä helposti mielensä ja saada käsittämättömiä ulkonäköpaineita jostain karvoista. Kaikilla niitä on, eikä ne musta ole yhtään mielekkäitä. Ilahduin paljon Euroviisu-voittajan esityksestä. Parrakkaita naisia saisi mun puolesta olla julkisuudessa enemmänkin.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit