Hiuksillesi.fi mahtavat juhlatarjoukset!


Harvemmin teen varsinaisia mainospostauksia, mutta sähköpostiini kolahti pari päivää sitten sellainen hiusten hellijöiden unelmauutinen, jonka haluan jakaa teille muillekin! Hiuksillesi.fi täyttää vuoden ja syntymäpäivän kunniaksi tarjouksessa ovat KAIKKI RICH Hair Care (-40%), JOICO (-40%) ja Kevin Murphy-tuotteet (-20%). Lisäksi tarjouksia saa 12 tuotteesta, jotka kuvastavat niitä 12 kuukautta, jotka Hiuksillesi.fi on ollut auki. Tarjouksessa on sekä jo suosituksi tulleita tuotteita, että virkistäviä uutuuksia. Alennukset tuotteissa ovat jopa -52%!

Mikäli et vielä ole rekisteröitynyt, se kannattaa tehdä tästä. Käyttäessäsi suosittelijankoodia 8F16ZG saat lisäksi -10% alennusta KAIKISTA tuotteista.

Nyt jos koskaan kannattaa siis laittaa tilausta tulemaan. Ihan itkettää, että itsellä on kaikenlaista hiusten hoitoainetta ja syvähoitoa (+ ihonhoitotuotteita) yhden muuttolaatikollisen verran, eikä rahaakaan ole paljoa. Toisaalta, kai sitä voi jotain pientä ostaa, kun kerran halvalla saa? Mulla noita hoitoaineita kuitenkin menee ja paljon! Vähän ehkä himoitsen tuota RICH Pure Luxury Hair Repair Treatment:ia, jota ainakin Ostolakossa blogin Virve kehui. Toisaalta nuo JOICO:n tuotteet kiinnostavat myös. Löytyykö teiltä tuolta aleosastolta jotain lempparia, tai suosituksia tällaiselle helposti haaroittuvalle hamppulatvalle?

Kommentit

Suositut tekstit