Unelmamiestä etsimässä...

Kaikki vannottavat jatkuvasti, että kelpaan kelle vaan. Ja kun sanon kaikki tarkoitan ystäviäni, sukulaisiani, nettituttuja, puolituttuja, tuntemattomia ja Juha Tapiota, joka jaksaa jauhaa asiasta päivittäin radiossa. Kenties kelpaankin, mutta ongelma onkin siinä, että mulle ei kelpaa kukaan. Olen toki tiedostanut asian itse pitkään, mutta tinderillä leikkiessä asia vain korostuu entisestään.

Sanon ei ulkomaalaisille, partasuisille, viiksekkäille, pitkätukkaisille, kaljuille, pipopäille, uhkarohkeille, matkustelusta kiinnostuneille, urheilijoille, bodareille, ikäistään huomattavasti vanhemman näkösille, liian komeille, liian babyfaceille, meikkaaville, niille joilla on outo nimi, kuten Jorma, tai Ukko-Pekka, ois myös hirveen omituista tapailla tyyppiä jolla on sama nimi, kuin omalla isällä...

Toki suurin osa skippaamistani ihmisistä voisi olla luonnossa ihan mukavia. Sillä ei ole kuitenkaan sinänsä mitään merkitystä, koska tinderissä valinta tehdään ulkonäön, eikä oletetun luonteen perusteella. (Paitsi jos vastaan tulee joku kiva tuttu.) Ja ei, en kuvittele, että unelmieni mies ilmestyisi yhtäkkiä puhelimeni näytölle. Olen kuitenkin ollut varattuna sen verran pitkään, että tämän hetkistä tarjontaa on ihan kiva katsella.

Millainen mies minulle sitten kelpaa? Mitään täydellisen miehen vaatimuksia ei kai saisi listata, eikä varsinkaan tuijottaa niihin liiaksi, koska eihän se unelmakumppani lopulta kuitenkaan täytä niitä alunperin asetettuja vaatimuksia. Joistakin perusasioista en kuitenkaan tingi.

Kelpo mies...
♥ Välittää ja osaa osoittaa sen
♥ Rakastaa ja paitsi sanoo, myös osoittaa sen
♥ Haluaa naimisiin
♥ Haluaa lapsia
♥ Pitää koirista (Jasu menee jokaisen miehen edelle, sorry!)
♥ Tulee toimeen ystävieni ja sukulaisteni kanssa
♥ Samanhenkinen huumorintaju, muuten ei tulla toimeen ollenkaan
♥ Samanlaiset arvot
♥ Osaa huolehtia hygieniastaan. Miehen pitää pestä hampaat VÄHINTÄÄN kerran päivässä. Valitettavasti tämäkään ei ole kaikille itsestäänselvää

Ehdotonta plussaa (eli lähes täydellisen miehen kriteerit)
+ Ruskeat silmät. Sulan!
+ Siisti pukeutuminen. Kauluspaidat on hot!
+ Saa minut nauramaan silloinkin, kun minua ei edes hymyilytä
+ Mieluiten ei naamakarvoja ollenkaan, mutta jos niitä nyt on oltava, niin sitten siistityt. Risuparrat on ällöjä!
+ Osaa laittaa ruokaa ja nauttii siitä
+ Ei puutu syömisiini, tai syömättömyyteeni, se on minun ongelmani, ei muiden
+ Ei tupakoi
+ Osaa pitää hauskaa ilman alkoholiakin. (Välillä on ok nollata ja juhlatilaisuudet on oma lukunsa, mutta jos vähintään kerran viikkoon pitää vetää perskännit, niin kiitos ja näkemiin!)
+ Osaa väitellä
+ Katsoo kanssani kauhuelokuvia, koska en yksin uskalla
+ On minua pidempi, muttei kuitenkaan liian pitkä. (Olis kiva ylettyä pussaamaan ilman jakkaraa)
+ Osaa käyttää puhelinta

En myöskään aio lähteä treffeille miehen kanssa, joka ei tee aloitetta, en aio alkaa seurustella kenenkään sellaisen kanssa, joka ei ole varma haluaako seurustella, enkä jatka suhdetta sellaisen kanssa, joka ei halua puhua yhteisestä tulevaisuudesta. Ja missään nimessä en aio tapailla miehiä, jotka saavat minut epäilemään omaa haluttavuuttani. Nyt on kuulkaa tosi kyseessä, enkä aio tuhlata aikaani enää yhteenkään väärään mieheen!


Tein yön pikkutunneilla luonnoksen mahdollisesta unelmamiehestäni.


No voi hitto! Tuli Henri Alén! Harmi, että se on jo varattu. Ei sillä, kyllä mä yhen Henkan voisin aina ottaa johonkin nurkkaan ihan vaan patsastelemaan ja näyttämään hyvältä. Mut hei, jos tunnette jonkun vaatimuksiini sopivan niin vinkatkaa! Okei, vitsi oli. Ehkä..?


Kommentit

 1. En kyllä tunne... Piti tulla sanomaan että blogilistalla näkyy kolme sun blogipainiketta aina kun päivität. Hyvää kesää ja voimia myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa näkyy? Mielenkiintoista... Kiitos ja oikein hyvää kesää myös sinulle. :)

   Poista
  2. Ja muuten hienoja kuvia, oon lukenut sun blogia kun mullakin on masennusta ja pysyvää sairautta. Kiitos kun jaksat kirjoittaa.

   Poista
  3. Kiitos! Tsemppiä ja toivoa parempaan huomiseen! :)

   Poista
 2. ihan ystävällinen neuvo, kannattaisko sun hetki eron jälkeen viettää ihan leppoisaa sinkkuelämää ja opetella olemaan yksin? oot ollut pitkään huonossa suhteessa, voisi tehdä kutaa olla miettimättä miesasioita (tiedän kyllä ettei ole helppoa, jos lähipiiri koko ajan jankuttaa asiasta)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ikäkriisi, ei mulla ole aikaa sellaiseen. ;) No ei, ihan tosissaan en usko, että mistään nyt tupsahtais sellasta hurmuria, joka sais mua houkuteltua edes treffeille.

   Poista
 3. Tintti, teit rohkean ja ehkä elämäsi parhaan päätöksen. Olen tosi ylpee susta !!! Keep up the good work, nauti itsestäsi ja seurastasi ja Jasusta. Se mies tulee vielä! Ps. Hyvä olla kriteerejä ;) Ja sun kriteerisi on hyviä!! Hyvä sinä! (Hyvähyvähyvähyvähyvä vielä lisätäkseni). t. uskollinen lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että oot sitä mieltä, koska ite aloin jo taas vähän epäillä, että olikohan tää nyt kuitenkaan hyvä juttu, mutta kai tää sit on! :D Kiitoskiitoskiitos! ♥

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit