Lasten mehuhetki

"Lasten mehuhetki"


Lauantaina käytiin serkkujen, siskon ja sen avokin kanssa juhlistamassa Vaarin syntymäpäiviä. Ns. normaalien ihmisen mielikuva vaarin syntymäpäivistä käsittänee kakkukahvit hartaassa seurassa. Meidän suvussa ei sellasta käsitettä kuitenkaan tunneta. Edellisellä kerralla vedettiin viinashotteja ja tehtiin ihmispyramideja. Mitens muut yleensä viettää aikaa isovanhempiensa kanssa?

SKORPIONI 24.10.–22.11.
Jos tunnet uupumuksen merkkejä, niin hylkää viikonlopun suunnitelmasi ja keskity omaan itseesi. Pienikin hyväntekeväisyys itseäsi kohtaa auttaa.
Viikonlopun horoskooppia olisi ollut hyvä totella, vaan enpä totellut, vaikka ankara väsymys vaivasi jo kolmelta iltapäivällä. Fiilis ei varsinaisesti noussut, kun seistiin keskellä Haagaa ihmettelemässä missä meidän etsimämme talo oikein on, eikä kukaan meinannut ensin vastata puhelimeen. Salaliitto.

"Salee ne naureskelee tuolta ikkunasta kun ei osata perille!"

Saatuamme vihdoin reittiohjeet hoksattiin, että oltiin hyvän aikaa seisty etsimämme talon edessä. Niin meidän tuuria. Ennätettiin tuskin istua, kun kouraan jo tungettiin lasilliset turhan tujua kossu-campari-tuoremehua. Isäntä varmisteli, että kaikki pysyy messissä nostelemalla maljoja vähän väliä. "No niin ja otetaas taas!"Pelastus koitti ja juhlat loppuivat tällä kertaa lyhyeen. Sain siskolta kyydin pitäjänmäkeen ja ikuisuudelta tuntuneen bussimatkan päätteeksi olin vähän jälkeen yhdeksän "kotona" ja onnellisesti sammunut kymmeneen mennessä. En vaan jaksa ja sekös kiukuttaa ja itkettää ja ketuttaa. Töitä olisi  jäljellä kaksi ja puoli viikkoa ja kroppa yrittää yhä kovemmin pistää hanttiin.

Tekisi mieli vaan nukkua. Enkä muuten ole ainut.

Kommentit

Suositut tekstit