Suolaista ja makeaaEn oo taas ehtinyt kauheesti kirjotella, koska mun elämä on töitä ja nukkumista. Lisäks mua stressas viime viikolla pari päivää hänen-joka-jääköön-nimeämättä pitämä mykkäkoulu, niin, että oon vollottanut vuorokauden ympäri ja ollut hermorauniona kunnes keksin tehdä vanhanaikasen ja juttelin parille naikkoselle. Mukavia tyyppejä muuten.

Lauantaina juhlistettiin kaverin synttäreitä ja päivänsankari oli päättänyt tehdä kaikki tarjottavat itse. Tarjolla oli munariisi-, lihariisi-, feta-pinaatti-, ja feta-aurinkokuivattu tomaatti pasteijoita, sömpylöitä, salaattia, juustokakkua, kääretorttua ja mustikkapiirakkaa. (Joku vois ehkä opettaa mulle vähän yhdyssanoja, en ymmärrä niiden logiikkaa...) Päivänsankarista kuoritui kyllä sellanen leipuri Hiiva, että pasteijoita ja kakkua on tullut syötyä sen verta, ettei varmasti hetkeen tee mieli. 


Oon ehkä maailman huonoin keksimään lahjoja ja vielä huonompi juoksemaan kaupoissa niitä hakemassa, joten satsasin säästöistä vähän erilaisempaan lahjaan ja tilasin siskon perjantaina kotikäynnille hierontapöytänsä kanssa. Aika hyvä, vaikka itse sanonkin! Vaikein osuus oli ehkä saada kaveri pysymään kotona ja olemaan koskematta siivousolueen paljastamatta lahjaa, koska halusin pitää sen salaisuutena.


Olin perjantaina skipannu taas terapian, jotta voin olla mestoilla kun sisko saapuu, mutta koska en edelleenkään saa nukutuksi ilman lääkkeitä, olin lauantaina sen verta väsynyt, että oli pakko karata päikkäreille ennen vieraiden tuloa. Olisin vissiin ehtiny torkkua pidempäänkin, koska malttamattomina odoteltiin vieraita sen verta, että meinattiin jo alkaa pelaamaan Simsiä. Kellohan oli siinä vaiheessa ehkä about kahta minuuttia yli ilmoitetun alkamisajan... Odottaminen ei ole koskaan ollut mun parhaimpia puolia, oli kyse mistä asiasta hyvänsä. Odotellessa ehti kuitenkin vallan mainiosti korkata vodkapullon. Hitto mikä kuningasidea taas. Vodkaa tyhjään vatsaan, kun ei ole juonut yhtä lonkeroa enempää pariin kuukauteen. No tuli ainakin helvetin halvat kännit, kun ei tarvinnut, kuin kolme paukkua ollakseen siinä kunnossa, ettei osannut laittaa enää edes kenkiä jalkaan. Hupsista saatana. Tarttisin ilmeisesti myös alkolukon Tinderiin, koska sunnuntain matchit oli vähintäänkin mielenkiintosia... No, oppia ikä kaikki. Hyvät oli bileet. Kiitän!


Tää viikko onkin sitten alkanut kivasti menkoilla, koska unohdin välistä YHDEN e-pillerin. YHDEN! Eihän se nyt muuten niin haittais, mutta vastahan mä viikko sitten alotin ton uuden liuskan, eli oon vastikään jo kärsiny tästä vaivasta. Toivottavasti mulla on vaan hemmetin huono säkä, eikä joku yritä tuhota mun munasarjoja. Oon ehkä pikkasen vainoharhanen, mutta kun kylkeenkin on pistelly vähän tavallista enemmän... No, paha saa palkkansa, tai jotain?

Ps. Haloo Helsinki - Köpis 2012

Kommentit

 1. No toivotaan, ettei siellä munasarjoissa mikään jyllää. Eikös sinulla kuitenkin säännölliset kontrollitkin ole?

  VastaaPoista
 2. Toivotaan. Sattuneesta syystä vaan panikoin kaikkea poikkeuksellista. :D Ikinä ennen oo tullu mitään ylimääräsiä vuotoja vaikka ois unohtanu kolme peräkkäistä pilsua. Noo... Seuraava kontrolli helmi-maaliskuussa. Sitä odotellessa.

  VastaaPoista
 3. oletko saanut asunnon, vai palasitko  Oletko saanut asunnon, vai palasitko M luo?


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kumpaakaan. Edelleen pyörin muiden nurkissa.

   Poista
  2. katsoitko eilistä Metrolehteä, siellä oli ilmoitus alle 30-vuotiaille; vapaita asuntoja alkuasunnot.fi.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit