Demin ja Glitterin lukijailta

Ystävyys on sitä, että lähdet pitämään kaverillesi seuraa keskustaan, vaikka nukkumaanmenoaikasi pitkittyisi usealla tunnilla. Torstaina se tarkoitti käytännössä Forumin Glitterissä järjestettävää Demin ja Glitterin lukijailtaa. Kyllä, luitte oikein. Itselleni Demi oli ajankohtainen viimeksi joskus viime vuosituhannella, mutta sehän ei ole mikään syy kieltäytyä mukavasta tapahtumasta.

Paikan päällä tarjolla oli Haribon karkkeja, Alpen-patukoita ja Raikastamon Herukka mehua. Ajatukseni oli ottaa tapahtumasta kuvia, sillä paikalla oli myös tärkeää väkeä: Demin päätoimittaja Anni Lintula, ihana Teemu Bling ja tietenkin Glitterin omaa väkeä. Tupaten täynnä oleva liike ja ahdistuspaniikki kuitenkin aiheuttivat sen, että halusin paeta paikalta mahdollisimman nopeasti, ennen kuin happi loppuisi. Harakkana valitsin kolme ensimmäisenä silmään pistävää tuotetta, sillä en voinut ohittaa 3 tuotetta kahden hinnalla - tarjousta nyt, kun olin tänne asti kerran raahautunut.

Lähtiessä mukaan sai yllärikassin,  joka sisälsi Demi-kalenterin, Outolintu-minikirjan, Natural Code By Lumene -ripsarin, Broadwayn tekokynsipakkauksen, rannekorun, United Girls Helsinki - Bonsoir sinkun, Stabilon kororstustussin ja avainnauhan.

 Kiitoksia vaan kaikille ihanasta illasta. ♥

Kommentit

Suositut tekstit