Red Dress

Olen useamman kerran käynyt Her Secretin verkkokaupassa ihastelemassa ja kuolaamassa jos jotain, mutten ollut vielä kertaakaan tilannut sieltä mitään. Sähköpostiin tupsahtaneen alennuskoodin ja ilmaisen toimituksen innoittamana, sekä pitkään punaista mekkoa etsineenä päätin vihdoin tehdä ratkaisevan liikkeen ja painoin ensimmäistä kertaa "tilaa nyt" painiketta. Klik!

Toimitusaika oli super nopea ja mekko tupsahti postiluukusta parissa päivässä! Ihan luksusta kun on tottunut tilailemaan ulkomailta ja odottelemaan useita viikkoja. Tuotekuvaus kertoi koon olevan "one size" ja vastaavan parhaiten kokoja S-M. Tämä on kyllä ehdottomasti lähempänä M-, kuin S-kokoa, eli mulle ihan hippusen iso. Tämän olisi toki voinut päätellä jo sivustolla olevasta mittataulukostakin, mutta hei näytänkö siltä, että hirveesti itseäni mittailisin? Parilla lisäkilolla ja/tai kutistuspesulla tää istunee kuitenkin täydellisesti. Tykkäilen kyllä kovasti! Mitäs te olette mieltä?

Kommentit

  1. Ihana mekko! Mäkin haluan tollasen! Maksoko paljon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Hintaa mekolla on 29,95 €. Mulla tosiaan oli vielä se alekokoodi jolla hinta tipahti muutamalla eurolla. :) Löytyy verkkokaupasta nimellä punainen vetoketjumekko. Vissiin muutama muukin halunnu tämmösen kun näytti olevan toistaiseksi loppu varastosta. Sinne vaan kärkkymään, koska tulee lisää :D

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit