Testissä: Bepanthen Anti-Scar Arpigeeli

Hopottajana pääsin tällä kertaa testaamaan Bebanthen anti-Scar arpigeeliä. Arpigeeliä voi käyttää tuoreisiin, vasta umpeutuneisiin arpiin, sekä vanhempiin, korkeintaan kaksi vuotta vanhoihin arpiin. (Jos arpi on jo yli kaksi vuotta vanha ja huomaamaton, puhutaan kypsästä arvesta, jolloin arven uudelleenjärjestäytymisprosessi on päättynyt eikä arven hoitamisesta ole enää hyötyä.)


Arpigeelin säännöllinen käyttö auttaa arven kutinaan ja punoitukseen, estää muodostamasta uutta arpea, sekä tasoittaa jo olemassa olevaa arpea. Mitä aikaisemmin geelin käytön aloittaa, sitä paremmin geeli varmasti myös vaikuttaa. Geeliä suositellaan käytettäväksi vähintään kahden kuukauden ajan näkyvien tulosten saamiseksi. Parhaita tuloksia luvataan, jos geelin käyttöä jatkaa kuusi kuukautta.Aloittaessani arpigeelin käytön oma arpeni oli iältään noin vuoden ja kaksi kuukautta vanha. Ongelmani on koko tämän ajan ollut kiusallinen ja jatkuva kutina lukuisten kosteusvoiteiden käytöstä huolimatta. Arpigeelin käyttö auttoi kutinaan kuitenkin jo parissa päivässä. Arpea ei myöskään enää kiristänyt, joka tuntui enemmän, kuin helpottavalta.

Seitsemän viikkoa kestäneen kokeilun aikana geeli ei ole mitään silmiin pistäviä tuloksia itselläni tuottanut. Arpi ei ole juurikaan laskenut, eikä tasaantunut ja punoituskin on vähentynyt vain hiukan. Uskon tämän johtuvan siitä, että arpeni on jo niin vanha. Mikäli olisin aloittanut geelin käytön heti arven umpeuduttua, tulokset voisivat olla vielä suurempia. Aion kuitenkin jatkaa geelin käyttöä suositellut kuusi kuukautta ja katsoa mitä tapahtuu.

Ennen 4.10 / Jälkeen 23.11
Vaikka tulokset eivät olekaan näkyviä, ne ovat kuitenkin todella tuntuvia! Halusin kokeilla arpigeeliä juurikin jatkuvan kutinan takia ja siihen vaivaan kyseinen geeli toimii erinomaisesti! Enää ei tarvitse kärsiä kiusallisesta kutinasta ja loputtomasta tarpeesta raapia arpea 24/7. Arvet kuuluvat elämään, mutta niiden takia ei silti tarvitse kärsiä. Olen siis tyytyväinen tuotteeseen ja tulen varmasti käyttämään tätä jatkossakin.

Lisää tuotteesta voit lukea Bebanthenin omilta sivuilta.

Kommentit

  1. Oh, kiitos postauksesta! Tosi mahtavaa, että teit tällaisen arvostelun, kun yleensä ei tällaisista tuotteista näe mitään juttua ja itse en edes tiennyt tällaista olevan. Hyvä tietää tulevien arpien varalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa olla avuksi. :) Itseltänikin olisi tämä tuote varmasti jäänyt kokonaan huomaamatta, ellen itse olisi päässyt testiryhmään.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit