Joulu tulee - en ole valmis

Jouluun on enää viikko. VIIKKO! Voi herranjumala. Anteeksi.  Mihin aika oikein karkasi? Vastahan oli marraskuu.

Olen aina ollut jouluihminen, mutta nyt se saisi pysytellä poissa. En ole valmis. En ole siivonnut, en koristellut, enkä ole ostanut ainoatakaan joululahjaa. Toisaalta vanhemmat ilmoittivat, etteivät tarvitse mitään ja siskonkin kanssa sovittiin, ettei tänä vuonna osteta toisillemme mitään. Minun pitäisi kai olla helpottunut, ettei minun tarvitse vaivata päätäni väen vängällä keksimällä jotakin ja ahdistua ihmistungoksessa, mutta tunnen vain syyllisyyttä. Aina kaikki sanovat, etteivät tarvitse mitään ja sitten kuitenkin loukkaantuvat jäätyään ilman. En minä niin lahjoista välitä. Jouluhan on perhejuhla, mutta kun en nyt mitenkään jaksaisi.

Ahdistaa koko joulu. Se, ettei joulu enää tunnu joululta. Siitä on viety kaikki ilo ja perinteet. Haluan viettää jouluaaton aamupäivän mummin kahvipöydässä, jossa kahvia tarjoillaan pornomukeista. Haluan syödä marianne-karkkeja ja haukkua mummin kanssa miehiä. Haluan myös M:n. Vaikka vain kinatakseni sen kanssa. Sama se. En olis saanut sitä tänä jouluna kuitenkaan.

Ahdistaa. Miksen mä osaa nauttia mistään mitä mulla on. Sataisi edes lunta.

Kommentit

  1. Jokseenkin sama fiilis. Helpottavaa, etten oo ainut, jonka mielestä joulu voitais tällä kertaa skipata kokonaan.
    Mutta kyllä tää tästä - jos ei muuten, niin ajattele, että koska aika lensi ennen jouluakin, ei voi kestää kauaa, että joulu on ohi. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Sitä tuntuu tänä vuonna olevan tavallista enemmän liikkeellä... Mutta joo, eiköhän tää tästä, jos ei muuten niin nukun vaikka koko joulun yli. Kiitos ja tsemppiä sinnekin!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit