Onko Viro kirosana? ...tana!Oltiin kaverini Jaanan kanssa lauantaina niinkin isänmaallisia, että karattiin ex tempore risteilylle Tallinnaan M/S Baltic Queenilla. Mun alkuperäsiin suunnitelmiin oli kuulunut rauhallinen viikonloppu vällyjen välissä suklaalevyn ja hömppäelokuvien parissa ja vietinkin aikaani parhaillaan pyjamassa, tukka takussa ja pesemättä, kun tämä ilahduttava ilmoitusasia rävähti näytölleni.

Hirvee paniikki. Mitä mä tarviin mukaan? Mitä mä laitan päälle? Onkohan mulla kaikki? Millä me mennään? Koska me mennään? Keretäänkö me? Mitä-mitä-mitä!?

Pikapakkausta, pikameikki, puolivalmis tukka, pitsaa, lonkeroa, nousuhumala ja menoks!Oltiin just päästy hyttiin ja Jaana päättäny et meidän pitää etsiä mulle mies, kun sisään marssi herrra 37 mukanaan illan ensimmäiset ja paskimmat iskurepliikit. "Onkos tytöt olleet koskaan kolmistaan miehen kanssa sillain?" Tehtiin aika selväks, että ei oltu, eikä oltaisi nytkään, mutta herra oli sitkeä, eikä luovuttanut. Panokset sen kuin kovenivat. "Haluutteks te nähä mitä mun housuista löytyy?" Kiitti, mut ei kiitti! Meinattiin suositella tyypille parin hytin päässä olevaa tyttöporukkaa. Siellä olevaa synttärisankaria olis nimittäin saattanut kiinnostaa.

Tilanne vaati lonkeroa. Oltiin just ehitty alottelemaan ja harjoittelemaan maailman noloimpia tanssiliikeitä tanssilattian kovimmilta puumilta, kun pari about parikymppistä junnua tunki meidän hyttiin ja alotti järjettömän kinastelun siitä riisuisko ne paidat pois vai ei.

"Ota paita pois!" 
"Enkä ota. Ota ite!"
"Mä otan jos sä otat!" 

Varmaan ne yritti tehä meihin jotain vaikutusta, mutta totta puhuakseni meitä ei olis voinu hirveesti vähempää kiinnostaa. Pojat sai meidät kuitenkin houkuteltua hyttiinsä väittämällä, että niiltä löytyy musiikkia, jota oltiin hirveesti kaipailtu, mutta paskat niillä mitään musaa ollu.

Me keskityttiin Jaanan kanssa humaltumiseen, kun junnut kävi taas kinaa siitä riisuutuisko ne vai ei. Paljon meteliä tyhjästä. Lopulta ne riisu paitansa, jonka jälkeen toinen totes, että meidän pitäis tasa-arvon nimissä tehdä samoin. Kieltäydyttyämme tästä mairittelevasta ehdotuksesta tyyppi lähti närkästyneenä menemään. Tehtiin perinteiset ja karattiin omaan hyttiimme, kun jäljelle jäänyt toveri meni vessaan.


Hirveä trafiikki. Seurattiin telkusta näkyvästä kamerakuvasta millon jossakin päin laivaa olis jotain meininkiä, kun yhtäkkiä meidän hytissä on neljä miestä ja yks niistä on istahtanut mun viereen. Olin just kääntymässä ja esittelemässä itseni, kun tyyppi moiskauttaa pusun mun huulille. Terve vaan sullekin! Turhat esittelyt sikseen. Hetken jo ajateltiin, et ruvetaan leikkii polttareita ja tekee bisnestä myymällä suukkoja parilla eurolla kipale, mutta tuumattiin sitten, että hyttinaapurimme herra 37 oli vähän turhan iso riski sellasiin leikkeihin. Itseasiassa ilman leikkejäkin sen verta iso riski, että ohitettiin tyypin hytti supervauhdilla koko loppureissun ajan.Eipä aikaakaan, kun meidän hytin eteen parkkeerasi ostoskärryissä pitkin hyttikäytäviä kuljetettava 
sulho, jonka polttariporukka oli pistänyt vetämään suihkurallia. "Moi! Saaks tää tulla teiän suihkuun?" Toivotettiin tyyppi tervetulleeksi, mutta tyypillä oli jo niin kiire seuraavaan hyttiin, että jätti meidän suihkun välistä. Höh!


Yökerhoilua, ilmasia drinksuja ja ajoissa nukkumaan. Miestä ei tästä paratiisista mulle ylläripylläri löytynyt. Ei haittaa, meressä on paljon kaloja, mut parhaimmat löytyy selvästi maista. Yks romantikko nimittäin pyys mua ja Jaskaa sunnuntaina luokseen syömään. Harmi että oltiin just sillon vähän estyneitä.

Aamulla pikakeikka Superalkoon ja sitten odoteltiinkin pitkän aikaa edellisenä päivänä kahta laivastaan myöhästynyttä sankaria, jotka olivat sattuneesta syystä joutuneet yöpymään Tallinnassa ja joiden oli tarkotus tulla meidän kanssa samalla paatilla takasin kotomaahan. Myöhästyivät sitten siitäkin. Miehet.

Meikälikka sen sijaan pääsi ajoissa takasin kotio. Yksi elämän pienistä suurista iloista on kyllä edelleen se, että olit tehnyt kuinka paskan reissun tahansa, kotiin palatessa maailman rakkain hännän heiluttaja on ovella aina yhtä ilosena vastassa. ♥ 

Kommentit

 1. Olihan meillä hyvä reissu, mitä nyt ottaa siihen -37 vuotiaaseen herraan tai niihin junnuihin. :D Ne olisivat voineet skipata meidän hyttiin tulemisen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ens kerralla pidetää hytin ovi kii! :'D

   Poista
  2. Tai sit sanotaan kaikille, että juhlat on muualla, menkööt sinne :D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit