En osaa elää

Tämän vuoden piti olla entistä parempi, ehompi ja armeliaampi, kuin edeltäjänsä. Ei tämä ole. En olisi voinut kuvitella vuodelle pahempaa alkua. Älkääkä vain sanoko, että joku olisi voinut kuolla. Eikö tässä juuri niin käynyt?


Olen niin äärimmäisen musertunut, etten tiedä miten tästä selvitään. Olen niin vihainen, että minut huijattiin taas uskomaan johonkin, mikä ei ollut todellista, eikä mahdollista. Olen yhtä aikaa raivoissani, vihainen, katkera, äärimmäisen ahdistunut ja pettynyt. Suurimmaksi osaksi ajasta olen kuitenkin vain surullinen. Niin surullinen, etten kestä. Itkeminen ei auta. Ei vaikka itkisi kuusi tuntia putkeen. Siitä saa vain silmänsä ja päänsä kipeäksi.

Sattuu niin kovin. Haluan, että tämä loppuu. Tuntuu, kuin vain kuolisin hitaasti sisältäpäin. Liian hitaasti. Tämä on kidutusta.  Makaan paikallani, kuin lamaantunut, vaikka pitäsi kai edes yrittää liikkua. Tarvitsen syyn nousta aamuisin, eikä sitä syytä enää ole. Sydämeni ei enää pamppaile hullun lailla, kuin haluaisi ulos rinnasta. Sekin on kai väsynyt. Parempi kai niin. Ennen kuulin kuinka se hakkasi, nyt tuskin tunnen pulssia. En jaksaisi tehdä mitään. En pysty syömään, enkä nukkumaan. Nukahdan hetkeksi vain herätäkseni M:stä kertovaan painajaiseen. En halua nousta sängystä, en halua edes hengittää.  Välillä havahdun siihen, että pidätän hengitystäni. En edes tiedä miksi teen niin, se vain tapahtuu. Voisinpa vain nukahtaa ja olla heräämättä. Stressiin voi kuolla. Suruunkin voi kuolla. Miksen minä voi vain kuolla? Mikäli en voi kuolla, voisinko saada edes dementian, niin, että voisin unohtaa tämän kaiken? Edes hetkeksi?

En todellakaan tiedä miten tästä selvitään. En tiedä haluanko edes selvitä. En enää. Pitäisi kai uskoa, että joku päivä tämä tuska vielä helpottaa, mutta entä jos se ei helpota?Kommentit

  1. Älä sano että sun koira kuoli?! Et ois tarvinnu enään yhtään enempää vaikeuksia sun elämään, voin kuvitella miltä susta tuntuu. Ihan hurjasti voimia!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei! Luojan kiitos ei! Se voi ihan hyvin, oletan. On tän viikon mökkeilemässä. Voi tosin olla, että joudun siitä pian luopumaan, jos en äkkiä löydä asuntoa jostakin. :/

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit