Back to the 60's

Päädyin torstaina värjäämään kuontaloni, joka alkoi päivä päivältä muistuttaa enemmän keltaista, kuin makoisaa karamelliä. Värin piti olla "herkullinen toffee", mutta lopputulos oli paljon, paljon tummempi. Haitanneeko tuo, kun mun päässä ei tunnetusti kuitenkaan pysy mikään väri kovin kauaa. Toisaalta tämä oli ensimmäinen kerta, kun kokeilin kevytväriä, joten saattaapi olla, että mun tuurilla tää on sitten tarrannutkin kiinni jäädäkseen.

Ja kyllä, katsoin maanantain MOT:in ja ei, en oppinut siitä mitään. Kuten hiusvärihyllyllä vastaan tullut nainen totesi: "ei sitä osaa pelätä, kun ei ole ennenkään mitään sattunut". Se on sitten sen ajan murhe, kun sen yhden kerran sattuukin. Oon kyllä henkilökohtasesti sitä mieltä, että ennemmin sairastun esimerkiksi syöpään, kun saan allergisen reaktion hiusväreistä. Ai niin, mähän sairastuin siihen jo.

Toissapäivänä kävin toimimassa serkun hius- ja meikkimallina. Teemana 60-luku ja päässä sen verran rautaa, että turvatarkastuksia oli syytä vältellä. Voipi olla, että revin pinnejä päästäni vielä viikonkin päästä. Olen aina pitäny itseäni ihan kaljurottana, mutta nähdessäni upean lopputuloksen, en voinut uskoa, että se kaikki oli ihan oikeasti mun omaa tukkaa!

On kyllä aina yhtä kivaa päästä toisten laitettavaksi varsinkin, jos kyseessä on ammattilainen, tai tuleva sellainen. Itse en osaa laittaa hiuksia yhtään ja olen ihan surkea kulmakarvojen ja silmänrajausten kanssa niin, että oikeastaan vähän harmitti, että meikit oli pestävä poiskin.

Sääli, ettei tiedossa ollut mitään teemabileitä. Nyt meni aivan loistava lookki sillä tavoin vähän hukkaan, kun nyhjäsin ja fiilistelin vaan itekseni. No, olipahan ainakin astetta coolimpi koiran ulkoilutus look.

Kuva: Janita


Kommentit

 1. Oot tosi kuvauksellinen ihminen, oon kateellinen noin täydellisestä hymystä!
  http://chocolateye.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Heii ihanat hiukset :) Ja toi mekkoki ! Vau :)

  VastaaPoista
 3. Siis sä oot ihan uskomattoman kaunis! :)

  VastaaPoista
 4. Et oo hetkeen kirjoitellut :/ mites menee? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu en.. Ei oo menny kovin hyvin ja siks on kirjottelukin jäänyt vähemmälle... :< Kiva, että mua on kuitenkin kaivattu :D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit