En mä sit lähtenykkää, vaik mun pää sanoo ihan muuta ja käskee hyppäänHei tyypit! Koin nyt velvollisuudekseni tulla ilmoittamaan, että elossa ollaan, ainakin fyysisesti. Väsymys on ollut ihan käsittämätöntä ja nukun n. 20h vuorokaudesta, paitsi niinä päivinä, kun en nuku ollenkaan, mutta olen niin väsynyt, etten jaksa mitään tehdäkään. Näin ollen blogin pitäminenkin on jäänyt vähän retuperälle. Koska en ole tehnyt juuri mitään, ei ole ollut oikein mitään aiheita, joista kirjoittaakaan. Nyt mulla olis kuitenkin pari postausaihetta tuolla odottelemassa, että saan ne viimeisteltyä julkaisukuntoon.

Välillä oon koittanut jaksaa hoidella jotain asioitakin. Kävin polilla tekemässä sosiaalityöntekijän kanssa hakemuksen Niemikotisäätiön jälleenvuokraus asuntoihin ja odotan kutsua haastatteluun, jossa päätetään onko minulla oikeutta ko. asuntoon, vai ei ja jos on, pääsen jonotuslistalle. Jono on ilmeisesti jotakin vuoden luokkaa, mutta jos jonoon pääsee, sieltä aivan varmasti myös asunnon saa. Hakemusta varten tarvittiin myös lääkärin lausunto, joka nyt väittää BDI-pisteideni olevan 40pisteen luokkaa vain siksi, että mulla sattui olemaan takana pari parempaa päivää ja niidenkin paremmuus taisi perustua lähinnä omiin valheellisiin kuvitelmiin, joista mut kyllä palautettiin maan pinnalle aika helvetin nopeasti. Nyt pisteet pyörii taas huomattavasti korkeimmilla leveleillä ja olokin on sen mukainen.

Selvitin myös kuntoutustuki ja työjuttuja ja ymmärsin, että voin ihan hyvin mennä syksyllä töihin, jos siltä tuntuu ja jättää kuntoutustuen siksi aikaa lepäämään, mikäli se on siihen mennessä myönnetty. Ja jos en pystykään tekemään hommia, minun ei tarvitse kuin ilmoittaa siitä ja kuntoutustuki alkaa taas juoksemaan. Tällä ololla ei tosin tartte työnteosta edes haaveilla.

Huomenna lähden mökkeilemään, mutta koitan ensi viikolla taas aktivoitua tämän blogin osalta paremmin. Hyvää ja eri hauskaa vappua kaikille!

Kommentit

  1. Mukavaa mökkireissua. Päivä kerrallaan eteenpäin, älä ota ainakaan paineita töistä sä ehdit kyllä niitä myöhemminkin tehdä. Sinä olet tärkein.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mukavaa oli! :) Juu, ei tässä oikein muukaan auta, kuin elellä päivä kerrallaan. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit