Inspired By Burlesque

puuuuuh

Muih! Tässä heti alkuun ote muumeista:
 
- "Usko minua; mikään ei ole niin vaarallista kuin sisässä istuminen", sanoi Hemuli.
- "Niinkö?" sanoi Muumipeikko.
- "Niin. Silloin saa helposti kaikenlaisia aatteita."

Hemuli oli oikeassa. Kaikki lähti siitä, kun katsoin viime viikolla Burlesquen ja kadehdin Christina Aguileran tukkaa... ja meikkiä ja.. hyvä on, ihailin ja kadehdin koko naista niin paljon, että olisin antanut mitä tahansa ollakseni edes puoliksi yhtä upea ilmestys, kuin hän! Miksei mulla voisi olla tollaset hiukset? Miksen minä voi näyttää tuolta!?
 
Ajatus jäi mieleen kytemään. Lauantaina peilistä kurkisti mustilla silmänalusilla varustettu harmaa hiirulainen. Alkoi ihan ärsyttää. Jumalauta! Minun ei tarvitse näyttää tuolta! 
 
Päätin järjestää pienen itsetunnon kohotussession. Tiesin viettäväni joka tapauksessa koko päivän sisällä, joten ei olisi väliä miltä näyttäisin loppupäivän. Niinpä lätkäisin tarkoituksellisesti överit drag-queen meikit naamariin, liimasin näyttävimmät räpsyt silmiin, lynttäsin peruukin päähäni ja aloin räpsiä kuvia. Lopputuloksen näette ohessa. Oma lempparini on ehdottomasti tuo ylin otos. Mitäs te tykäätte?

puh
puuh
puuuh

Kommentit

 1. Ylin on hyvä, mutta niin on nro3 ja 4 myös. Muistutat kyllä vähän Christinaa. Tuo leffa on hyvä! Makeeta tanssia siinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin on! se on yks mun lemppari leffoista. :)

   Poista
 2. Ylin on hyvä, mutta niin on nro3 ja 4 myös. Muistutat kyllä vähän Christinaa. Tuo leffa on hyvä! Makeeta tanssia siinä!

  VastaaPoista
 3. Vau, onpas upeita kuvia! Uusi banneri on myös tosi kiva :)

  VastaaPoista
 4. Oii miten kauniita kuvia <3 Toi bannerikin on kiva :)

  VastaaPoista
 5. Hienoja kuvia, varsinkin kun olet nuo itse vielä ottanut! Ja bannerikin on kiva! :)

  Lea - Kuviakin kiinnostaa

  VastaaPoista
 6. Upeita kuvia ja ihana tuo uusi banneri!

  VastaaPoista
 7. En lakkaa miettimästä, miten kellään voi olla noin suuret ja kirkkaat silmät. Toki tehokas meikki korostaa niitä entisestään, mutta ei kaikkea voi laittaa kuitenkaan sen piikkiin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit