MotoCenter Cross Country - Räyskälä 2015

lahto

Hoplaa! Menneen vapun ja alkaneen toukokuun kunniaksi spesiaalipostaus. (Ei siis tarvitse pelätä, että tästä tulis blogin vakkari aiheita.)

Viime lauantaina oli nähkääs Räyskälässä MotoCenter Cross Country-kilpailut, joita meidän ryhmärämä lähti yhdessä katsomaan ja kisassa mukana olevia sukulaisia kannustamaan. Edellisestä kerrasta radan varrella kökkimisestä oli aikaa useita vuosia ja muistona tapahtuneesta lähinnä kesken kisan alkanut pissatulehdus, joten alkuksi vähän mietin lähdenkö messiin ollenkaan, mutta onneksi lähdin!

Ensin perinteiset lähtöselvitykset, millä mennään, koska mennään, ketä lähtee, mitä tarvitaan mukaan, pitäiskö sittenkin, vai eikö pitäis jne... Lopella nuo "julkiset" on tunnetusti vähän eri maata, kuin täällä pk-seudulla ja lopulta matka taittuikin mukavasti Lemmenlaivalla.

lemmenlaiva
Tämä kyyti pysähtyy joka pysäkillä!


Meitsillä oli kamera mukana, muttei toki mitään kokemusta kisojen kuvaamisesta, joten mitään hirmu onnistuneita otoksia en onnistunut saamaan. Aika monesti kävi perinteiset: oikea kohde oli ehtinyt mennä ohi aikapäiviä sitten ja kuvassa oli joko joku ihan muu, tai pelkkää pöllyävää hiekkaa. Ja oikean kohteen osuessa kuvaan puolivahingossa tulos oli lähinnä yhtä suttua. Haha.

Kaksi tuntia radan varrella taittui yllättävän nopeasti lonkeron värisestä taivaasta ja pienestä tihkusateesta huolimatta. Ohessa nyt anyway muutama otos kisoista. 377 ja 981 on omia ja muut jotain vahingossa kohdalle osuneita randomeita.

henu
4
8
7
1
6
5
3
2

Kommentit

 1. Oho, poistin molemmat viestit. Tuli tuplana, piti poistaa vaan toinen...Totesin, että sulla oli varmaan mukava päivä. Hyvä kun lähdit, niin sitä pitää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä harvinaisen hyvä ja mukava päivä! :)

   Poista
 2. Oho, poistin molemmat viestit. Tuli tuplana, piti poistaa vaan toinen...Totesin, että sulla oli varmaan mukava päivä. Hyvä kun lähdit, niin sitä pitää. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit