RipsimallinaJokunen aika sitten Janita ilmoitti aloittaneensa ripsipidennyskoulutuksen ja kaipailevansa ripsimallia. Meikäläinen oli tietysti taas kärppänä ilmoittautumassa koekaniiniksi! Muutaman tunnin kauneusunien jälkeen räpsyttimet näyttivät huomattavasti pidemmiltä ja tuuheammilta, kuin luonnolliset ripseni, vaikkei ihan täyttä settiä laitettukkaan. Lopputulos oli siis lisääntyneestä näyttävyydestään huolimatta hyvin luonnollinen, kuten olin toivonutkin. Tämän lisäksi minut yllätti erittäin positiivisesti kaksi asiaa. Ensinnäkin liima ei haissut nenään, eikä kirvellyt ja saanut silmiä vetistämään yhtään. Toisekseen ripset myös tuntuivat luonnollisilta, aivan kuin niissä ei mitään ylimääräistä olisi ollutkaan. Välillä unohdin, että minulla mitään pidennyksiä olikaan, kunnes kurkistin taas peiliin.
 
En taas hätäpäissäni ja innostuksissani muistanut napsia vertailukohteeksi niitä kuuluisia "ennen" kuvia ollenkaan, mutta kuvia luonnollisista ripsistäni löytyy esim. tästä aikaisemmasta ripsipidennyksiä käsittelevästä  postauksesta.
 
Nyt on muuten sen verran hyvä diili, että pakko mainostaa! Janita työskentelee Vantaalla Pähkinä-hiuksessa ja tekee harjoittelujaksonsa ajan ripsiä todella huokeaan hintaan, vain 25€! Koska kyseessä on aloittelija, aikaa joutuu varaamaan hippusen enemmän, kuin normaalisti, eli n. 2-3tuntia, mutta ainakin itse olisin tuolla hinnalla valmis odottelemaan kauemminkin! Sitä paitsi ripsiä laitettaessa on mitä parhain hetki nauttia vaikkapa päivätorkut.
 
Liike on auki pääosin ma-pe klo 10.00 - 18.00. Aikoja voi varata ja lisätietoja kysellä numerosta 09-8544567.  Kommentit

  1. No ei oo kyllä paha, jos tuolla hintaa saa ripset! Jos tarvetta olisi ja lähempänä asuisin, niin suuntaisin heti tuonne!:)

    VastaaPoista
  2. Onpa kauniit ja silmäsi muutenkin hurjan isot ja komeat. Olet aina niin huoliteltu. Rohkeutta liikkeelle, siellä se "uusi" odottaa! Voimia tv mummeli

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit