Perinteikkäästi pikaisia välikuulumisia

Morjensta! Porukoilla alkoi pari viikkoa sitten loma, jota ne lähti viettämään mökille, eli se tarkoitti kesälomaa myös mulle. Minä kun en tunnetusti pysty lataamaan akkuja ja ottamaan oikeasti rennosti, jos en ole ihan oikeasti pidemmän aikaa ihan yksin, enkä ole ollut yksinäni sitten tammikuun. Mun kesäsuunnitelmiini olikin alusta alkaen kuulunut vain rennosti ottaminen ja akkujen lataaminen syksyä varten, mutta kuten tavallista elämässä ei mikään tunnu menevän ikinä niin kuin on suunnitellut.

Kesäkuun viikonloput tulikin sitten vietettyä jos jonkinlaisissa pirpaloissa ja arkipäivät niiden välissä onkin sitten mennyt tosi kivasti lähinnä juhlista toipumiseen. Lisäksi mulla on joko joku tosi sitkeä flunssa, tai sitten olen allerginen jollekin, koska oon ollut ihan tukossa Sambakarnevaaleista lähtien. Yritän nyt kiriä ja koota tapahtumat tässä parin päivän sisään siltä osin, kun niistä mitään muistan (ja luoja tietää, etten muista..).

Palataan siis ihan pian! ♥ Sitä ennen mun pitäis puunata tää kämppä, ennen kuin porukat palaa tän viikon lopulla kotiin... Pelkkä ajatuskin väsyttää.


Kommentit

Suositut tekstit