Tahvo tuli taloon

lettu2b


Viime viikonloppuna olin pitämässä kanivanhukselle seuraa, kun sisko oli noutamassa Kuopiosta koiranpentua. Leevi oli taas vähän oikukkaalla päällä. Ensin se mökötti tunnin verran sängyn alla ja tuli sitten pummimaan rapsutuksia (ja pitsaa). Sitten se mökötti taas, kun ei saanut haluamaansa (rapsuja kyllä, pitsaa ei) ja meni purkamaan agressionsa heinäpaaliin, jota se sitten mielivaltaisesti viskoi ja kiskoi ympäriinsä. Jostain kumman syystä sen mielestä on paljon kivempi syödä sitä heinää suoraan pussista, kuin häkistä.

lettub
Ei Leevi ihan kauhean kauaa malttanut vihoitella kuullessaan karkkipussini rapinan. (Hedelmäkarkit on sen lemppareita.) Annoin sille hetkeksi herkkutangon, mutta koska sillä on herkkä vatsa, jouduin ottamaan sen pian pois. Taas mökötystä. Loppujen lopuksi se taas leppyi ja tuli jälleen puskemaan ja tökkimään, notta rapsuta perkele. Kunnes se sitten sai tarpeekseen ja ärähti, että lopeta nyt saatana.

Lauantaina saapui Tahvo. Pentu oli hirveän reipas ja utelias otus. Se olisi halunnut tehdä lähempää tuttavuutta myös Leeviin. Leevi ei ollut samalla aaltopituudella, eikä yhtään ilahtunut siitä, että hänen kotiinsa oli kehdattu tuoda moinen muukalainen. Kaniherran sanoma oli sanomattakin selvä: "haista vittu!"

TAHVO2BMaanantaina kävin uudelleen moikkaamassa sydäntenmurskaajaa. Leevi oli jo hitusen rauhoittunut, mutta oli silminnähden närkästynyt, kun Tahvo yritti osoittaa kiintymystään nuolemalla sen naamaa. YÖK! Pusuja, hyi! Yök, koirabakteereja!

tahvojalettub

Huomenna tuo karvapallero tulee moikkaamaan mökille mun pölvästiä. Vähän naureskeltiin, kun Tahvo oli jo nostellut jalkaa ja Jaska ei oikein hallitse sitä hommaa vieläkään, vaan pissaa edelleen useimmiten niin kuin tytöt. Toisaalta Jaskis on kyllä muutenkin semmonen neiti.

tahvob


Kommentit

  1. Söpöjä kuvia! :3
    http://kakkujaunelmia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana koira ja muutenkin super söpöjä kuvia:3
    http://positiivisuudenmultihuipentuma.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit