Koiramaista mökkielämää

Heipsan ja pahoittelut hiljaiselosta! Viikonloput on nyt vierähtäneet lähinnä mökillä ja arki siitä toipuessa. Sen verran rankkaa tuo mökkielämä nimittäin. Lisäksi päivitin läppäriin windows 10:n ja sen jälkeen koko paska on ollut jumissa ja sen verta hidas, että tekis mieli heittää sillä vesilintua. No mutta nyt pääsin kuitenkin pöytäkoneelle, joten lupaan tälle viikolle ainakin parit kuvapostaukset.

Jokunen viikko sitten Jasukin pääsi tutustumaan Tahvoon, kun pentu pääsi ensimmäistä kertaa mökille. Mua ensin vähän hirvitti, notta tajuaako Jasu, että toinen on sitä huomattavasti pienempi, vai jyrääkö se pennun alleen alta aikayksikön. Yllätykseksi Jasu kuitenkin osasi olla tosi nätisti, joskin alkuinnostuksissa kakara oli vähällä mennä kumoon useampaan otteeseen.

Jasusta uusi kaveri oli kiva, joskin hirveän ärsyttävä. Sillä oli ikävä tapa komentaa räksyttämällä, näykkiä korvista ja roikkua hännässä. Siitä huolimatta Jasu leikki sen kanssa tosi nätisti. Se heittäytyi selälleen ja antoi pennun hyppiä päällään.

paini2


paini

tyypitb 
Vetoleikeissä Jasu antaa pennun voittaa vähän turhankin helposti. Jaskis on vähän liiankin kiltti vässykkä tossukka. Yleensä se vain pitää toisesta päästä löyhästi kiinni ja antaa pennun vetää. Ollaan kyllä yritetty kannustaa Jaskista vetämään kunnolla, koska pennulla on muutenkin vähän turhan iso ego, notta sen ei tosiaankaan tarttis aina voittaa niin helposti.

tyypit3b


tyypit2b

Päätyipä kakara myös ensimmäistä kertaa uimaan. Vahingossa tosin. Tyyppi seikkaili heinikossa vähän turhan lähellä rantaa. Yksi askel liikaa ja molskis! Jasu hyppäsi perään pelastamaan pentureppanaa. Toki se osasi uida ihan luonnostaan, mutta ranta oli sen verran jyrkkä, että pienelle meinasi iskeä paniikki, kun ei päässytkään omin avuin kipuamaan takaisin rantaan. Kaveri oli kastuneena aika säälittävän näköinen reppana.

uimaribtahvo5b

Aika velikultia. ♥

Kommentit

Suositut tekstit