Kokeillaan ja sit taas noustaan, jos kaadutaan

Oh my... Ihan järjetön väsymys. Vois vaan nukkua kellon ympäri! Koitan nyt kuitenkin vähän päivitellä kuulumisia...

Vika "lomaviikko" hurahti nopeasti. Arvoin pitkään lähdenkö vikana vkl. mökille vai en, koska siellä olo vie voimat yleensä viikoksi, mutta päätin silti lähteä. Olihan se kuitenkin ehkä viimeinen tilaisuus mökkeillä tänä kesänä ja pelattiinhan lauantaina kuitenkin jokavuotinen lentismatsi. Hävittiin, kuten tavallista, mutta henkisesti oltiin kuitenkin voiton puolella.

Maanantaina alkoivat siis työt. Olin nukkunut yön heräämättä kertaakaan - kiitos Tenoxin, mutta alle kymmeneen tuntiin jääneet yöunet eivät tuntuneet riittäviltä. Korjasin asian seuraavana yönä menemällä nukkumaan jo kahdeksalta, mutta ei auta, se on nukuttava 12tuntia, tai pää on koko ajan tahmea ja silmäluomet painuu väkisin kiinni.Vuorokaudessa ei vaan riitä tunnit siihen hommaan. Mun lähimuisti on taas ihan olematon. Jos joku keskeyttää mut, mulla ei ole aavistustakaan mitä olen juuri ollut tekemässä. Oon myös tällein kivasti heti alkuun unohdellu niinkin yksinkertasia sanoja, kuin "oikea" ja "painike" yrittäessäni neuvoa toveria klikkaamaan hiiren oikeanpuoleista painiketta. Vaikutin varmaan tosi fiksulta, kun jäin jumittamaan "klikkaa siitä hiiren, - no sillä, sillä, sillä..." Mikä vittu se sana on!? Toisekseen mun käsissä ei taas vaihteeksi pysy mikään ja saan olla nostamassa kynää sen kymmenen kertaa päivän aikana, kun puristusvoima vaan katoaa yhtäkkiä jonnekin.
tyov
Ekalla viikolla on vielä jaksanut jotenkin panostaa ulkonäköön. Loppupäässä rötvätäänkin varmaan taas mökkiverkkareissa tukka paskasena. Ilmeet kertonee innostukseni tason.
Vähän taas pelottaa suoriudunko tästä työputkesta kunnialla loppuun asti, vai mennäänkö hampaat irvessä ja pää kainalossa. Tää alku on ollut muutenkin tosi takkunen, enkä ole ainut, jonka tekis mieli lyödä hanskat tiskiin jo tässä vaiheessa. Tää on taas niitä hetkiä, kun toivoisi kirjoittavansa anonymia blogia, jotta voisi avauta ihan kunnolla. No mutta, ei auta kuin toivoa, että kaikilla on vaan jotain alku kankeutta ja että asiat alkaa vielä rullaamaan paremmin.

Työkkärikin piristi mua tänään tosi kivasti kertomalla, ettei mulla ole oikeutta työttömyysturvaan siltä ajalta, kun olin saikulla, mutta sairauspäiväraha kausi oli jo mennyt umpeen, koska olen sairauslomalla, enkä siis ole työkykyinen. No, ens kerralla muistan sitten väittää olevani työkunnossa. Eihän tää puolikuntoisuus oo mua ennenkään estänyt...

Nyt vois mennä viikonloppu unille. Onneksi maanantainakin saa vielä nukkua pitkään, koska syöpäkontrolli on taas hölmösti keskellä päivää, niin on järkevämpää pitää koko päivä palkatonta vapaata. Keskiviikkonakin päivä jää vajaaksi, kun pitää käydä moikkaamassa psykiatria. Se on varmaan riemuissaan mun töihin karkaamisesta ottaen huomioon, että se ois halunnut passittaa mut viimeksi osastolle.

Ötyä! ♥

Kommentit

Suositut tekstit