Corpse Bridecorpsebride6
Lokakuun viimeisenä viikonloppuna juhlistettiin serkun syntymäpäiviä ja halloweenia. Nää oli mun ekat halloween bileet ikinä ja asetin itselleni taas hirvittävät paineet asuvalinnasta ja siitä jaksanko olla pirteä ja hyvää seuraa, tai edes esittää sellaista. 

Googlettelin aikani ideoita, kunnes ajatukseni jäivät junnaamaan Tim Burtonin luomiin hahmoihin. Ensin mietin Sallya (Painajainen ennen joulua), mutta päädyin lopulta Corps Briden Emilyyn. Se tuntui juuri sopivan ironiselta. Tunsinhan itseni kuolleeksi ja olin taas ikäkriiseillessäni katkeroitunut siitä, etten ole huonojen miesvalintojen takia vielä päässyt naimisiin. Halvan ironian kruunasi nimettömässä killuva vanha kihlasormukseni. 

corpsebride5Sain M:n äidiltä vanhoja lakanoita ja kasan muuta tilpehööriä, joista sain kasattua asuni. Aikaisemmin lakanamorsian-termi olisi lähinnä huvittanut, mutta koska eräs ystäväni on oikeasti tehnyt hääpukunsa lakanasta ajattelin, ettei se ole oikeastaan yhtään pllömpi ratkaisu. Otin vähän taiteilijan vapauksia, mutta se minulle sallittakoon. Omasta mielestä puvusta ei tullut ihan niin hyvä, kuin olin ensialkuun ajatellut, mutta epävarmuuteni kuitenkin varisi pukuni kerättyä kehuja illan mittaan.

Asuun kuului myös huntu, mutta koska en ulkona kuvaillessa nähnyt yhtään mitä tein, päätin ottaa kuvat ilman sitä.

Tarkoitus oli viimeistellä asukokonaisuus arvilla ja tekoverellä, mutten viikolla mitenkään kerennyt hankkimaan asiaan kuuluvia tarvikkeita ja olin tyystin unohtanut sen tosiseikan, että kaupat olivat lauantaina kiinni. Tarvittiin siis luovia ratkaisuja. Tällä kertaa se tarkoitti vaseliinia ja vessapaperia.

scarface

Juhlista ei ole kuvamatskua tarjota, mutta oli kyllä varsin mainiot kinkerit! Porukka oli panostanut pukeutumiseen tosi paljon ja tekoverta oli käytetty sen verta, että saattoi mesta näyttää enemmän, tai vähemmän murhapaikalta.

Naposteltavia tuli syötyä vatsa täyteen ja pari ekaa tuntia jaksoin kitata booliakin melko ahkeraan. Tarjolla olis ollut myös shottiruletti, mutta siihen leikkiin en arvannut lähteä mukaan. Läpi illan taustalla soi tunnelmaa luova, teemaan kuuluva musiikki. (Mitä nyt esimerkiksi Antti Tuiskun - Peto on irti kipaleen kanssa oli käytetty parit aasinsillat.) Täytyy muuten ihan erikseen mainita, että kyllä muumin mörkö-musiikki vaan saa ihokarvat edelleen pystyyn ja muumien kauhumusat olikin valehtelematta illan pelottavimpia biisejä! Tämmösiä bileitä sais ehdottomasti olla useammin!


corpse


corpsebride9

Ps. Musta tuntuu, että näytän noisSa kuvissa jotenkin hirveen tukevalta (lue: normaalilta) verrattaen siihen tosiseikkaan, että oon laihtunut taas alipainon puolelle ja kylkiluut törröttää.

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit