Jasu 4v.

jasuvauva


Jasu täytti tänään 4 vuotta. Uskomatonta, miten nopeasti aika on mennyt! Mun pieni karvapalloni on yhtäkkiä aikuinen koira! Vastahan se oli ihan vauva! Tai no, on se edelleenkin vähän vauva. Eilenkin se säntäsi hirveällä kiireellä syliin, kun joku hirveän paha naapuri säikytti sen kolistelemalla rappukäytävässä.

jasu4

Harmi, että tänään on satanut vettä ja räntää ja lumikasoja. Hyvä, että metsässä uskalsi edes olla, kun koko ajan eteen ja taakse ja sivulle rymähti oksilta hirveitä kinoksia. Muuten oltaisiin vietetty aikaa ulkona enemmänkin. Tiedän, että tuo on vaan koira, eikä se tajua syntymäpäivistä tuon taivaallista, mutta musta on silti kiva järkätä sille aina jotain spesiaalia. Tänään herra on siis saanut paljon, paljon ekstrahemmottelua ja huomiota (ja hirvee).

luu

Kommentit

 1. On kyllä niin söpö, että yhä enemmän tekisi mieli hankkia itsellekin koira tai kissa. Olen paljon tekemisissä koirien kanssa, ja on ne vaan niin ihania (niinku kissatkin). Ovat vaan sitovia ja vaativat rahaa. Onnittelut munkin puolesta Jasulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne on, mutta on niistä kyllä niin paljon iloakin, jota ei voi rahassa mitassa. <3 Jasu kiittää! :)

   Poista
 2. On kyllä niin söpö, että yhä enemmän tekisi mieli hankkia itsellekin koira tai kissa. Olen paljon tekemisissä koirien kanssa, ja on ne vaan niin ihania (niinku kissatkin). Ovat vaan sitovia ja vaativat rahaa. Onnittelut munkin puolesta Jasulle! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit