Ensimmäiset silmälasit ikinä

kotelo

Guess what? Meikäläinen joutui vihdoin nöyrtymään ja hankkimaan silmälasit. Tiesin, että se aika koittaisi vielä, koska jo peruskoulussa minua kehotettiin istumaan luokassa mahdollisimman edessä ja kaikilla muilla perheenjäsenilläni on jo lasit. Sain tuomion hajataitosta ja huonosta kaukonäöstä jo marraskuussa, mutta koska en osaa valita kaupasta edes sitä maitopurkkia, ei lasien hankkimisesta tullut yhtään mitään. Käytiin jo silloin Specsaversin sedän kanssa koko liikkeen kehysvalikoima tuloksetta läpi, koska "en mä nyt oikein tiedä" ja "en mä osaa päättää, mitä mieltä sä olet?" 

rillit2


Kärsittyäni koko tammikuun järjettömästä päänsärystä aina, kun olin yrittänyt lukea jotakin vähänkin pidempää tekstiä totesin, että nyt oli pakko tehdä valinta. Onneksi Instrumentariumissa oli vain yhdet lasit, joita kykenin edes harkitsemaan, joten päätin ottaa ne, koska jotkut lasit oli saatava ja nopeasti.

Musta tuntuu, että näytän entistä enemmän äidiltäni. Voi luoja paratkoon.

rillit1

Kommentit

 1. Mä sain työhöntulo tarkastuksen yhteydessä lähetteen optikolle ja silmälääkärille ja itekki sain "reseptin" silmälaseille. Oon käyny 3 liikkeen valikoimat läpi, enkä osaa yksiäkään kuvitella päähäni. Varsinkin kun lasit ovat muutenkin niin kalliita, että pitäisi kerralla ostaa kivat. Jos sellasia kivoja löytyisi. En vaan osaa kuvitella itteäni laisella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se! Ihan sama vika. Ihan sama mitä kokeili, niin kaikki näytti todella oudoilta, kun ei ole moisiin kapistuksiin tottunut. Piti sitten vaan valita ne vähiten oudoimmat, luottaa optikon mielipiteeseen ja toivoa, että ehkä näihin vielä joku päivä tottuu. :D Toisaalta enpä mä ihan hirveesti itteäni peilistä kattele, että sikäli se olis kai ollut aikalailla sama millaset kakkulat on, kunhan niillä näkee eteensä.

   Poista
 2. Wautsi!
  Kaunis kuin auringon lasku!��
  -Mika

  VastaaPoista
 3. Millaiset vahvuudet sinulle tuli laseishin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sf on +0 :D Hajataittoa sitten oikeassa cyl -1.0, ax 115 ja vasemmassa cyl -0,75, ax 50.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit