Garnier Respons naamiot testissä

garnierb

Pääsin pitkästä aikaa buzzaamaan ja sain testattavaksi Garnierilta kaksi Respons-sarjan hiusnaamiota. Saamani hiusnaamiot olivat kuvassa olevat Argan Richness ja Mythic Olive. Buzzadorina toimimisesta voit lukea lisää täältä.
argan
Kokeilin ensin Argan Richness hiusnaamiota. Naamion tuoksu oli mieto, mutta todella houkutteleva. Ehdottomasti paljon plussaa siitä! Myös koostumus oli miellyttävän paksua, eikä liian valuvaa ja se olikin helppo levittää hiuksiin. Koostumuksen ansiosta tuote on myös riittoisaa, koska pienempikin määrä riittää. Hiuksista tuli käsittelyn jälkeen pehmeät ja sileät, sekä helposti kammattavat kuten luvattiin.

Omat latvani ovat valitettavasti niin huonossa kunnossa, ettei naamio yksinään riittänyt kosteuttamaan niitä tarpeeksi ja jouduin vielä suihkun jälkeen lisäämään latvoihin hiusöljyä. Vika on siis hiuksissani, tai tarkemmin sanottuna nimenomaan latvoissa, ei tuotteessa, sillä muun kuontalon käsittelyyn tuotten teho oli oikein riittävä. Pahimpia hamppukasoja tämä naamio ei siis välttämättä pelasta, mutta muuten kuiville ja pörhöisille, tai helposti sähköistyville hiuksille tämä on varmasti vallan mainio tuote!

olive
Olen joskus aikaisemmin käyttänyt oliiviöljyä hiusten syväkosteutukseen ja oletin Mythic Olive -naamion tuoksuvan paljon voimakkaammin oliiville. Positiivisena yllätyksenä tuoksu oli kuitenkin erittäin mieto ja miellyttävä. Koostumus naamiossa oli samanlainen, kuin toisessakin naamiossa, eli hyvä ja helposti levittyvä.

Lopputuloksen kannalta en tuoksua lukuunottamatta kokenut juurikaan eroa naamioiden välillä ja myös Mytic Olive teki hiuksista pehmeät ja helposti käsiteltävät. Plussaa siitä, että toisin kuin useat naamiot, tämä ei jätä hiuksia lainkaan lähmäisiksi, eikä myöskään latista niitä. Tämän tuotteen ansiosta hiukset voivat siis olla sekä ilmavat, että sileät!

Summa summarum molemmat naamiot ovat hyviä perus markettinaamioita, jotka saavat pisteitä etenkin helposta saatavuudesta, halvasta hinnasta, tuoksusta ja koostumuksesta.

Olisi mukava kuulla myös muiden kokemuksia Garnier Respons sarjan naamioista. Mikä naamio on teidän suosikkinne?

Kommentit

Suositut tekstit